20. 2. – 24. 2. 2023

Jídelníček: 
ponděli
polévka: 
Celerová s bramborem - 1,6,7,9
hlavní jídlo: 
Vepřové nudličky s hořčicovou omáčkou, brambory s jarní cibulkou, zeleninová obloha, salát - 1,3,4,7
hlavní jídlo 2: 
Drůbeží flamendr, jasmínová rýže s petrželkou, zeleninová obloha, salát - 1,7,9
nápoj: 
Čaj
úterý
polévka: 
Hráškový krém -1,6,7,9
hlavní jídlo: 
Zapečené těstoviny s vepřovým masem, rukola, salát - 1,3,7
hlavní jídlo 2: 
Vepřové dušené maso na hlívě ústřičné, tarhoně, zeleninová obloha, salát – 1,6,7,9
nápoj: 
Čerstvý jablečný mošt
středa
polévka: 
Zeleninová s drožďovými knedlíčky - 1,3,6,7,9
hlavní jídlo: 
Kuřecí steak na másle, dušená mrkev s hráškem, brambory s petrželkou, ovoce - 1,7
hlavní jídlo 2: 
Vepřová pečeně, kysané zelí, bramborové šišky, ovoce - 1,3,7
nápoj: 
Čaj
čtvrtek
polévka: 
Zeleninová s ovesnými vločkami - 1,6,7,9
hlavní jídlo: 
Vepřová pečeně na kořenové zelenině, bramborové knedlíky -1,3,6,7,9
hlavní jídlo 2: 
Krůtí pečené maso, míchaná dušená zelenina, brambory s pažitkou, ovoce -1,6,7,9
nápoj: 
Čaj
pátek
polévka: 
Zeleninová s drobením - 1,3,6,7,9
hlavní jídlo: 
Hrachová kaše, drůbeží steak, chléb, okurek - 1,6,7
hlavní jídlo 2: 
Květák na mozeček, brambory s máslem a petrželkou, ovoce - 3,7
nápoj: 
Čaj